Koerier Horeca en gastronomische apparatuur
Meijering Koeriers vervoert vlot en volgens afspraak!
Het vervoer van koelcellen, vriescellen, horecakeukens en bijbehorende gastronomische producten is voor de gemiddelde horecaexploitant geen eenvoudige klus, terwijl in het veel gevallen (financieel) interessant kan zijn om deze producten tweedehands aan te schaffen. Vooral voor beginnende ondernemers is het leuke uitdaging om deze apparatuur op deze manier in te kunnen zetten.
Hoe gaat het vervoer van horecaproducten in z’n werk?
Als u bijvoorbeeld een foodtruck, een koelcel, een vriescel of een bakwand door een koerier wilt laten vervoeren, dan heeft Meijering Koeriers als koerier horeca hiervoor het juiste materiaal beschikbaar. Onze multitransporter vervoert goederen tot 3000kg op een veilige en efficiënte manier, waarbij de staat van de apparatuur altijd gewaarborgd wordt. Het laden en lossen is hierbij altijd iets wat vooraf besproken wordt. Op zowel de laad- als de loslocatie is het zaak dat de mogelijkheden hiervoor beschikbaar zijn. In goed overleg kan Meijering Koeriers hierbij ook ondersteuning bieden. Omdat iedere situatie uniek is, is het zaak om van tevoren alles door te nemen, zodat er tijdens het transporteren van horeca apparatuur door onze koeriersdienst geen onverwachte situaties ontstaan.